www.teknikcozum.net adresinden satın almış olduğunuz ürünlerin kullanılmamış olması şartıyla değişim - iade süresi fatura tarihinden itibaren 15 GÜNDÜR.
Değişim ve iade işlemlerinde kargo ücretleri tarafımıza aittir. Kargo ücreti tarafımızca karşılanacak olan gönderimlerin sadece anlaşmalı kargo şirketimiz Yurtiçi Kargo ile yapılması gerekmektedir.
Diğer kargo şirketlerinden tarafımıza karşı ödemeli gönderilmiş kargolar kabul edilmemektedir.
Ürün iadesi yaptığınız zaman, ürün incelemeden kabul onayı aldıktan sonra, ödeme şeklinize sadık kalınarak paranız iade yapılmaktadır.
-Ödemenizi debit/kredi kartıyla gerçekleştirdiyseniz para iadeniz ödeme yaptığınız kartınıza 7 iş günü içerisinde iade edilir.
- Kapıda ödeme seçeneği ile ödeme yaptıysanız tarafımıza ileteceğiniz IBAN numarasına 7 iş günü içerisinde iade edilir.
*DEĞİŞİM ve İADE İŞLEMLERİNDE FATURA İBRAZI ZORUNLUDUR.
*FİZİKSEL MAĞAZALARIMIZDA DEĞİŞİM VE İADE İŞLEMİ YAPILAMAMAKTADIR.
Konu hakkında detaylı bilgi almak için;
Müşteri Hizmetleri: 0850 000 0 000
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İplik Dikiş Katalog
Ciltleme, sayfaların bir araya getirilmesi ve iki kapak arasında düzenlenmesidir. Bir araya gelen sayfa sayısı ve eserin kullanım süreleri basımı yapılacak eserin ciltlenme şeklini de belirler. Basımı yapılan her ürünün kullanım süresi aynı değildir. Bazı basımlar kısa vadede kullanılırken bazı basımlarda ömürlük kullanılmaktadır. Uzun ömürlü basımlar için en ideal ciltleme yöntemi iplik dikiş kataloğu yöntemidir.
İplik dikiş ciltleme yönteminde pek çok farklı iplik türü kullanılır. Adını da bundan dolayı alır. İlk olarak formalar sırtlarından delinir ve pamuk, ipek, naylon gibi farklı ipliklerle dikilir. Geçmişte elle yapılan iplik dikiş ciltleme günümüzde makine ile yapılır olmuştur. Makinelerde formalar hazır edildikten sonra birbirlerine dikilmekte, ardından kitabın içeriğini oluşturan gruplar halinde kesilmektedir.
İplik dikiş ciltlemede çeşitli makinelerden istifade edilebilir. Elle beslemeli makineler, zincir beslemeli makineler, otomatik beslemeli makineler ve kırma makinesine bağlı iplik dikiş makineleri en çok kullanılanlardır. Bunların her birisinin çalışma sistemi ve üretim hızı farklılık gösterebildiği gibi uygulanabilen iplik dikiş çeşitleri de bazılarında çok daha geniş olabilmektedir.
Cilt halinde olan eserler, çok sayfalı eserler için hem ürün kalitesi hem de maliyeti açısından iplik dikiş katalog en uygun ciltleme yöntemidir. İplik dikiş ciltlemede farklı materyaller kullanılır. Bunlardan biri iptir. Pamuk, ipek, naylon türünde farklı iplikler kullanılmaktadır. Ürüne gör iplikler farklı kalınlıklarda kullanılmaktadır.
İplik Dikiş Katalog
İplik dikiş katalog eskiden elde yapılırken şimdi dikiş makinalarında yapılmaktadır. İplik dikiş için de farklı makinalar kullanılmaktadır.
Her makinenin farklı dikiş modeli vardır. Ciltleme işlemi için formalar bir araya getirilir ve sırtlarından delikler açılır. Açılan deliklerden seçilen ip, ipin kalınlığı ve işleme şekline göre bu makinelerden birinde dikilir. Daha sonra seçilen kalın, deri ya da farklı kapaklarla kapak ve süsleme işlemi yapılır. İplik dikiş yöntemi uzun ömürlü yapıt olması ile hem maliyet hem de kalite açısından en uygun ciltleme yöntemidir.